Om oss

Jag heter Eleonore Fredin och är ägare till butik Reko Barn.

Hos oss kan du handla det mesta i kläder och accessoarer till baby, barn och tonåringar, i vår butik i Kungälv eller här på www.rekobarn.se.
Vi säljer barnkläder i storlek från för tidigt födda (ca 38 cl) upp till tonåringar (176 cl).
Vårt sortiment är brett och innehåller allt från klänningar, skjortor, byxor till regnställ och jackor. 

Vi satsar mycket på danska märken eftersom de har stor framgång när det gäller design, kvalitét och miljömedvetenhet.
Kläder kan ha bra kvalitet utan att behöva kosta för mycket och ändå ha det lilla extra! Vi har olika märken som kompletterar varandra och vi når en stor kundgrupp, genom butiken och vår webbshop.

Butiken har funnits sedan 1997 och har med åren blivit allt större och fått ett bredare sortiment. Vi har bytt lokal 3 gånger sedan starten och nu finns vi på Älvebacken 4 i Kungälv, mittemot Kongahälla Center. I Butiken har vi också Väskor! "Kongahälla väskor" där vi säljer handväskor, plånböcker,skolväskor,skinnhandskar,resväskor mm i mindre skala.

Alla våra kläder följer EU:s krav på miljögifter i tillverkningen.  De flesta av våra kläder till Baby är tillverkade i ekologisk bomull och är certifierade med "confidence in textiles". Vårt mål är att ha hela vårt sortiment så miljövänligt på alla sätt så mycket som möjligt!

Det viktigaste för oss att erbjuda dig som kund är Service, Kunskap, Kvalitet och Miljömedvetenhet.

För oss är det viktigt att du som kund känner dig nöjd och får den service du vill ha, oavsett om du handlar i butiken eller på webben, och att du får den information om produkten som du behöver (funktion, passform mm). Därför är det extra viktigt att du ringer oss om du undrar något (tel:0303-18881) när ni handlar på webbshoppen.
Själv är jag utbildad inköpare inom textil, mönsterkonstruktion, sömnad och design och har drygt 25 års erfarenhet av klädbranchen.

Följ oss på Facebook och Instagram för de senaste uppdateringarna. Vill du ha lite mer samlade nyheter i ett inspirerande nyhetsbrev? Prenumerera då här.


ÖPPETTIDER 

Mån-fred: 10-18
Lörd: 10-15
Sönd: stängt

Reko Barn

reko.barn@live.se

Organisationsnummer: 556969-2170

 

Butiken i Kungälv

Butiken i Kungälv

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan
✔ 2-4 DGR LEVERANS
✔ 14 DAGARS RETURRÄTT